Чистене на къщи

ЧИСТЕНЕ НА КЪЩИ В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Plovdivstoi.com разполага с екип от професионалисти с дългогодишен опит в услугата чистене на къщи. Ние ще почистим вашия имот до неузнаваемост и ще ви отървем от всички стари вещи, които вече нямат никаква стойност и значение за вас.

Редом с услугата чистене на къщи, можем да ви предложим на много добри цени и комплексната услуга Чисти Извозва, при която освен, че ще почистим вашата къща, ще извозим битовите или строителните отпадъци до регламентирани сметища.

Най-добра цена за Чистене на къщи

Всяка наша услуга стартира с предварителен безплатен оглед, при който се изготвя предварителен план за действие, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата и на база направените заключения се предлага ценова оферта.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Чистене на къщи?

Цената за услуга чистене на къщи се определя на база колко време би отнело и степента на сложност на самата задача. Ориентировъчни цени можете да видите на страница Цени в нашия уеб сайт.

Какво включва услугата Чистене на къщи?

Услугата чистене на къщи включва: организиране на пода, организиране на предмети в купчини свързани предмети, чистене на непотребни вещи, чистене на строителни отпадъци. При нужда от услуга, която не е в по-горе изброените, свържете се с нас, за да ви дадем отговор дали бихме могли да свършим въпросната услуга.

Предлагате ли промоции за услугата Чистене на къщи?

Предлагаме промоционални цени при заявка за комплексната услуга Кърти Чисти Извозва или Чисти Извозва. Свържете се с нас, за да ви дадем безплатна оферта с най-ниска цена за услугата чистене на къщи.