Чистене на дворове

ЧИСТЕНЕ НА ДВОРОВЕ В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Често се случва да се концентрираме предимно върху чистотата и реда у дома и да оставим двора на произвола на съдбата и лошите атмосферни условия. Истината е, че колкото по-дълго го занемаряваме, толкова по-тежко е възстановяването му. Ако вашия двор е изпълнен с отломки, сухи листа, паднали клони, строителни отпадъци или предмети, които са непотребни за вас, то ние от Plovdivstroi.com ще ви помогнем за тяхното премахване. Ние предлагаме професионална услуга по чистене на дворове е Пловдив и региона на много добри цени. Оставете мръсната работа на нас, а вие се насладете на обновения и почистен двор. Спестете си тежкото пролетно или есенно почистване, свържете се с нас и се възползвайте от нашия опит и професионализъм.

Редом с услугата чистене на дворове, можем да ви предложим на много добри цени и комплексната услуга Чисти Извозва, при която освен, че ще почистим вашия двор ще извозим битовите или строителните отпадъци до регламентирани сметища.

Най-добра цена за Чистене на дворове

Всяка наша услуга стартира с предварителен безплатен оглед, при който се изготвя предварителен план за действие, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата и на база направените заключения се предлага ценова оферта.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Чистене на дворове?

Цената за услуга чистене на дворове се определя в зависимост от това колко време би отнело и степента на сложност на самата задача. Ориентировъчни цени можете да видите на страница Цени в нашия уеб сайт.

Какво включва услугата Чистене на дворове?

Услугата чистене на дворове включва: почистване на листа, почистване на счупени клони, почистване от стари и непотребни вещи, почистване на строителни отпадъци. При нужда от услуга, която не е в по-горе изброените, свържете се с нас, за да Ви дадем отговор дали бихме могли да свършим въпросната услуга.

Предлагате ли промоции за услугата Чистене на дворове?

Предлагаме промоционални цени при заявка за комплексната услуга Кърти Чисти Извозва или Чисти Извозва. Свържете се с нас, за да ви дадем безплатна оферта с най-ниска цена за услугата чистене на дворове.