Чистене на апартаменти

ЧИСТЕНЕ НА АПАРТАМЕНТИ В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Ние от Plovdivstoi.com сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в услугата чистене на апартаменти. Ние ще почистимвашия имот до неузнаваемост и ще Ви отървем от всички стави вещи, които вече нямат никаква стойност и значение за вас.

Редом с услугата чистене на апартаменти, можем да ви предложим на много добри цени и комплексната услуга Чисти Извозва, при която освен, че ще почистим вашия апартамент, ще извозим битовите или строителните отпадъци до регламентирани сметища.

Най-добра цена за Чистене на апартаменти

Всяка наша услуга стартира с предварителен безплатен оглед, при който се изготвя предварителен план за действие, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата и на база направените заключения се предлага ценова оферта.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Чистене на апартаменти?

Цената за услуга чистене на апартаменти се определя в зависимост от това колко време би отнело и степента на сложност на самата задача. Ориентировъчни цени можете да видите на страница Цени в нашия уеб сайт.

Какво включва услугата Чистене на апартаменти?

Услугата чистене на апартаменти включва: организиране на пода, организиране на предмети в купчини според вида предмети, чистене на непотребни вещи, чистене на строителни отпадъци. При нужда от услуга, която не е в по-горе изброените, свържете се с нас, за да ви дадем отговор дали бихме могли да свършим въпросната услуга.

Предлагате ли промоции за услугата Чистене на апартаменти?

Предлагаме промоционални цени при заявка за комплексната услуга Кърти Чисти Извозва или Чисти Извозва. Свържете се с нас, за да Ви дадем оферта с най-добра цена за услугата чистене на апартаменти.