Монтаж на дограма

МОНТАЖ НА ДОГРАМА В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Дограмата в дома или офиса ви е вече стара и износена, поръчали сте нова, но се чудите как да я монтирате? Екипът на Plovdivstroi.com е вашия доверен партньор, при необходимост от демонтаж на стара дограма и монтаж на нова такава, включително всички последвали ремонтни дейности по време на този процес (къртене, чистене на строителни отпадъци, извозване, полагане на мазилка и шпакловка, монтаж на гипсокартон, обръщане на прозорци и много други). Разполагаме с дълги години опит зад гърба си, сблъсквали сме се с всякакви ситуации, трудности и проблеми, благодарение на които успяхме да изчистим до съвършенство процеса и качеството си на работа. Стараем се да предоставяме на нашите клиенти висококачествени, надеждни и непреклонни на времето услуги.

Най-добри цени за Монтаж на дограма

Свързвайки се с нас, екипът ни ще насрочи дата и час за безплатен оглед, по време на който ще обсъди с вас метода на работа, колко време ще му бъде необходимо и най-важното – ще ви даде най-точна и добра цена за монтаж на дограма. Качественият монтаж на дограмата е от голямо значение за правилното функциониране и дългия експлоатационен живот на вашите прозорци. Работим спазвайки всички нормативни уредби, мерки за безопасност и всички европейски стандарти за качествено изпълнена работа. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0877 00 74 64 или като използвате контактната форма в нашия уеб сайт.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какъв тип дограма да избера?

Дограмата може да бъде направена от различни материали, предлагащи различни нива на експлоатационни характеристики и стойности на изолация. Основните видове дограма са: aлумниева, PVC и дървена дограма. Всеки един вид крие в себе си плюсове и минуси. Добре е преди да вземете окончателното си решение да се запознаете с тях. Ето и малко информация от нас:
Дървена дограма – дървото е естествен, възобновяем ресурс, има добра изолационна стойност, голямо разнообразие на цветове. Минусите са в това, че е податлива на влага и изкривявания, уврежда се насекоми, изисква редовна поддръжка, по-висока цена.
Алуминиева дограма – здрава, издръжлива, рециклируема, изисква малко поддръжка. Минуси: има загуба на топлина, податливи са на изтичане на вода.
PVC дограма – устойчиви са на влага, корозия, насекоми, добра изолираща функция, ниска поддръжка и цена. Минуси: проиводството ѝ вреди на околната среда, трудно понася резките температурни различки, има склонност към пожълтяване.

Каква е цената за монтаж на дограма?

Ориентировъчни цени за монтаж на тераса можете да видите в страница Цени. Важно е да уточним, че всеки един обект и проблем са индивидуални и поради тази причина цената за определена услуга, може да се повиши. Най-точна цена за монтаж на дограма можем да ви дадем след, като направим Безплатен оглед.

Защо да избера услугите на Plovdivstroi.com?

Предоставените от Plovdivstroi.com услуги са на изключително високо и професионално ниво. Имаме дългогодишен опит, благодарение, на който имаме стотици доволни клиенти зад гърба си, с които не спираме да работим. Ние ще ви изслушаваме, ще ви разберем, ще поправим проблема възможно най-бързо и качествено и ще ви дадем насоки и съвети, как да предоотвратите подобни проблеми в бъдещ план.