Лепене на плочки

ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Ако сте закупили чисто ново жилище и тепърва ви предстои да използвате услугите на професионалист, който да извърши всички довършителни вътрешни ремонти – Plovdivstroi.com е насреща. Екипът ни предлага на своите клиенти качествено лепене на плочки – фаянс, теракот и гранитогрес в Пловдив и региона. Разполагаме с над 10-годишен опит и оборудване от най-висок клас, за да ви предоставим най-високо качество на изпълнение. При интерес от ваша страна, екипът ни ще се свърже с вас, за да насрочи дата и час за предварителен безплатен оглед. По време на този оглед ще уточним всички важни точки и детайли: къртене на старите плочки при необходимост, почистване и извозване на строителните отпадъци, нужда от предварителни Ел и ВиК монтажи, демонтажи и инсталации, ще вземем нужните размери, ще изчислим необходимото количество материали и едва след това ще ви дадем конкретна цена за осъществяване на услугите.

Лепене на плочки

Цените, които можем да ви дадем за услугата лепене на плочки са изключително достъпни и конкурентни на пазара, а качеството несравнимо.След, като одобрите нашата оферта, пристъпваме към стартиране на работния процес. Качественото лепене на плочки зависи най-вече от състоянието на стените и пода. За тази цел нашия екип първоначално проверява дали те са идеално прави, а ако не са – ние се заемаме с изравняването им. Стараем се винаги работния процес да върви идеално гладко по конец.

Лепене на плочки – процес

  • Проверка на стените и пода
  • Вертикална и хоризонтална нивелация
  • Подготовка на основата
  • Лепене на плочки
  • Запълване на фуги
ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо имате нужда от майстор за лепене на плочки?

Лепенето на плочки е процес с редица особености и ако не сте запознати с тях, ви съветваме да не предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, тъй като се ледват определени важни точки за изпълнение. Неправилното и некачественото лепене, може да доведе до редица проблеми в бъдеще и по-сериозен и труден процес, за повторното им коригиране.
С какво още можете да ми бъдете полезни?
Ако сте планували ремонт у дома или на работното място можете да се възползвате от широката гама услуги, които предлагаме в Plovdivstroi.com. Всички Кърти Чисти Извозва услуги, ремонт на баня, събаряне на сгради, изхвърляне на стари вещи и редица допълнителни вътрешни ремонтни дейности, като Ел и ВиК услуги, изграждане на стени, мазилки и шпакловки, монтаж на гипсокартон, обръщане на прозорци, боядисване на стени и тавани, монтаж на дограма, ремонт на тераса, полагане на хидроизолация и много други.

Какви са цените за лепене на плочки?

Ориентировъчни цени за нашата услуга лепене на плочки можете да видите в страница Цени. Важно е да уточним, че всеки един обект и проблем са индивидуални и поради тази причина цената за определена услуга, може да се повиши. Най-точна цена лепене на плочки можем да ви дадем след, като направим Безплатен оглед.