Къртене на кухня

КЪРТЕНЕ НА КУХНЯ В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Ако ви предстои ремонт кухня, доверете се на нашия екип. Предлагаме професионално къртене на кухня: демонтаж на шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и други. Възползвайки се от нашите услуги, вие ще получите супер качество, експресно обслужване, коректно отношение и безплатни професионални съвети.

Най-добра цена за Къртене на кухня

Редом с услугата къртене на кухня, предлагаме на много добри цени комплексната услуга Кърти Чисти Извозва, при която освен, че ще изкъртим вашата кухня, ще почистим старателно и ще извозим строителните отпадъци до регламентирани сметища.

Всяка наша услуга стартира с предварителен безплатен оглед, при който се изготвя предварителен план за действие, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата и на база направените заключения се предлага ценова оферта.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко време отнема къртене на кухня?

Времето за изпълнение на услугата къртене на стени определяме в зависимост от размера и обема на работа. Приблизително време за изпълнение на услугата можем да дадем след като направим оглед на мястото.

Как се определя цена за къртене на кухня?

Цената за услугата къртене на кухня е много относителна, тъй като тя може да варира според вида на обекта, който ще трябва да се кърти, колко време би отнело и степента на сложност. На страница Цени сме посочили цени за къртене, които да послужат за ориентир. Точна цена за услугата къртене на кухня можем да предоставим след като направим оглед и изчислим какво ще бъде количеството работа и необходимо време за изпълнение на услугата.

Защо да избера фирма за къртене на кухня?

Къртачните дейности са много често подценявани. Масово хората смятат, че могат да се справят сами с подобна дейност, като единственото, което им е необходимо е един къртач. Но това в никакъв случай не е така – необходими са години опит, знания и умения. Главоболията, които бихте си причини са немалко. Наемайки фирма като нашата вие ще спестите време, пари и сили. Ние ще дойдем, ще изкъртим, ще изчистим и най-хубавото – ще извозим строителните отпадъци до регламентирани сметища.