Демонтаж на дограма

ДЕМОНТАЖ НА ДОГРАМА В ПЛОВДИВ-
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Ние от Plovdivstroi.com предлагаме професионална услуга – демонтаж на стара дограма в Пловдив и региона. Ако Ви предстои ремонт на дома и смяна на старата дограма с нова, като за начало трябва да се погрижите за демонтажа на старата дограма. Някои от фирмите занимаващи се с изработка и монтаж на дограма, се заемат с отстраняването на старата такава, но това не винаги се случва. Без значение от какъв материал е изработена Вашата стара дограма, нашия екип ще я демонтира бързо, качествено и безопасно.

Най-добра цена за Демонтаж на стара дограма

Редом с услугата демонтаж на дограма, предлагаме на много добри цени комплексната услуга Кърти Чисти Извозва, при която освен, че ще демонтираме вашата дограма, ще почистим старателно и ще извозим отпадъците до регламентирани сметища.

Всяка наша услуга стартира с предварителен безплатен оглед, при който се изготвя предварителен план за действие, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата и на база направените заключения се предлага ценова оферта.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко време отнема демонтаж на стара дограма?

Времето за изпълнение на услугата демонтаж на дограма определяме в зависимост от размера и материала, от който е изработена дограмата. Приблизително време за изпълнение на услугата можем да дадем след като направим оглед на мястото.

Как се определя цена за демонтаж на стара дограма?

Цената за услугата демонтаж на стара дограма е много относителна, тъй като тя може да варира според вида на обекта, колко време би отнело и степента на сложност. На страница Цени сме посочили цени за демонтаж, които да послужат за ориентир. Точна цена за услугата демонтаж на дограма можем да предоставим след като направим оглед и изчислим какво ще бъде количеството работа и необходимо време за изпълнение на услугата.

Защо да избера фирма за демонтаж на дограма?

Къртачните дейности са често подценявани от повечето хора. Масово хората си мислят, че могат да се справят сами, като единственото, което им е необходимо е един къртач или чук. Но това е заблуждение, необходими са Ви години опит, знания и умения. Главоболията, които бихте си причини са много. Наемайки фирма за Кърти Чисти Извозва Вие пестите време, пари и сили. Ние ще дойдем, ще изкъртим, ще изчистим и най-хубавото – ще извозим строителните отпадъци до регламентирани сметища.