Асфалтиране на улици

АСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИ В ПЛОВДИВ
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Пловдив Строй предлага на своите клиенти качествено асфалтиране на улици на достъпни цени в град Пловдив и региона. Plovdivstroi.com разполага със строителна техника и оборудване, за да осигури превъзходна здравина и покрития на улиците, които изграждаме. Всички асфалтови дейности се извършват под нашия строг надзор и отговарят на всички изисквания за безопасност. Екипът ни има дълги години опит зад гърба си, огромен брой реализирани проекти с различна сложност и още толкова доволни клиенти.

Топ цена за Асфалтиране на улици

След, като се свържете с нас, екипът ни ще направи безплатен оглед на обекта, по време на който ще се уточнят всички детайли и едва след това ще ви изготвим оферта с топ цена за услугата асфалтиране улици. След вашето одобрение стартираме проекта и следваме стриктно всяка една точка по изграждането на асфалтовата зона. Повечето клиенти смятат, че полагането на горещия асфалт е единствения процес, който се осъществява когато говорим за асфалтиране. Това обаче не е така, тъй като полагането на асфалта е едва последната стъпка от целия процес.  За да се случи това първо се прави подготовка на терена (уплътняване на основата, фрезоване, заравняване, поставяне на бордюри, шахти и т.н.), след което се полага самия асфалт и се финализира с уплътняване и заглаждане на новата асфалтова настилка.

Нискокачественият път е много опасен, както за пешеходците, така и за превозните средства, поради което този проблем не трябва да се пренебрегва. В допълнение можем да ви предложим и декориране на екстериора, чрез озеленяване и редене на унипаваж. Станете и вие част от многобройните ни доволни клиенти.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на улици?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на улици, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалта предоставя най-добро сцепление. Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот. Това са само малка част от всички плюсове, които крие в себе си асфалтовата настилка.