Асфалтиране на паркинг

АСФАЛТИРАНЕ НА ПАРКИНГ В ПЛОВДИВ
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Независимо дали имате нужда от създаване и асфалтиране на чисто нов паркинг или желаете да преасфалтирате стар такъв, екипа на Plovdivstroi.com е на ваше разположение. Асфалтовата настилка се използва в множество различни приложения поради своята издръжливост, икономическа ефективност, простота на конструкцията и здравина. Както всички знаем е топ избор за изграждане на паркинги по целия свят, тъй като асфалтът издържа на по-големи товари, a когато се комбинира с подходяща поддръжка, може да издържи десетилетия. Без значение дали имате нужда от асфалтиране на голям индустриален паркинг или се нуждаете от паркомясто в двора на къщата, свържете се с нас, за да получите топ качество. Предлагаме услугата асфалтиране на паркинг на територията на град Пловдив и региона на изключително достъпни цени. Ние ще асфалтираме вашия паркинг бързо, качествено и надеждно. След, като приключим работата по обекта, вие ще разполагате с чисто нов асфалтиран обект, който освен удобство ще покачи значително стойността на имота ви.

Топ цени за Асфалтиране на паркинг

С модерно оборудване и екип от опитни професионалисти можем да ви предложим услугата асфалтиране на паркинг на топ цени. Направете своя паркинг по-безопасен за вас или за вашите служители и клиенти – потърсете ни, за да направим безплатен оглед и за да ви дадем най-добра цена за асфалтиране на паркинг. След одобрение от ваша страна стартираме проекта възможно най-скоро и съобразено с вашите желания и възможности. Разработваме подробен план за действие, в който включваме и по-нататъшни препоръки, които да следвате в бъдеще. В процеса на нашата работа ние спазваме строго определени правила и работим изцяло законово, съобразено с всички нормативни уредби.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на паркинг?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на паркинг, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот.

Асфалт или Бетон да избера ?

В сравнение с бетона, асфалта предлага:

  • по-добро сцепление
  • по-лесна поддръжка
  • позволява ремонти и корекции в пъти по-евтино и бързо
  • в зависимост от случаите и по-добра визия
  • полага се по-бързо
  • в повечето случаи излиза по-евтино
  • Бетона се препоръчва, когато няма здрава основа, а се очаква много голямо натоварване, но тези случаи са рядкост при изграждането на алея