Асфалтиране на малки площи

АСФАЛТИРАНЕ НА МАЛКИ ПЛОЩИ В ПЛОВДИВ
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Най-често срещания и практичен начин да превърнете едно неизползваемо, занемарено, потънало в боклуци дворно място, било то около къщата или блока е да го асфалтирате. Благодарение на това, Вие ще придобиете паркоместа, както и ще придадете завършен вид. Екипът на Пловдив Строй предлага качествено асфалтиране на малки площи в Пловдив и близките градове и села. Асфалтирането на малки площи е бързо приложимо. За полагането на асфалт се използва на специално висококачествено оборудване, чрез което се гарантира, че покритието е добре уплътнено, не е предразположено към пукнатини, повреди и ще има дълъг експлоатационен живот.

Топ цени за Асфалтиране на малки площи

Цените, които можем да ви предложим за услугата асфалтиране на малки площи са изключително конкурентни на пазара на услугите. Основната ни мисия е да предоставим на нашите клиенти висококачествено изпълнение, стриктно спазени срокове и коректно отношение. Преди да стартираме работния процес, екипът ни извършва първоначален безплатен оглед, по време на който се уточняват всички детайли и метода на асфалтиране: дали ще бъде ръчен или машинен. Процеса на асфалтиране на малки площи се състои от няколко основни етапа: подготовка на терена, изсипва се и се уплътнява основата, проверява се плътността, полага се самия асфалт и се финализира с уплътняване и заглаждане на новата асфалтова настилка. В процеса на нашата работа ние спазваме строго определени правила и работим изцяло законово, съобразено с всички нормативни уредби.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на малки площи?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на малки площи, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот.

Асфалт или Бетон да избера ?

В сравнение с бетона, асфалта предлага:

  • по-добро сцепление
  • по-лесна поддръжка
  • позволява ремонти и корекции в пъти по-евтино и бързо
  • в зависимост от случаите и по-добра визия
  • полага се по-бързо
  • в повечето случаи излиза по-евтино
  • Бетона се препоръчва, когато няма здрава основа, а се очаква много голямо натоварване, но тези случаи са рядкост при изграждането на алея