Асфалтиране на двор

АСФАЛТИРАНЕ НА ДВОР В ПЛОВДИВ –
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Ако дворът ви е неизползваем,  с големи дупки събиращи вода и кал или стари разместени плочки. Ако е претрупан с ненужни вещи и боклуци, а същевременно с това няма къде да паркирате колата си, висококвалифицирания екип на Plovdivstroi.com ще ви подсигури удобството, от което имате нужда, като прецизно асфалтира вашия двор. Възползвайки се от нашата услуга асфалтиране на двор, вие ще покачите значително стойността на вашия имот и ще му придадете свежест и завършен вид. Ние сме доказала се фирма за асфалтиране, която предлага асфалтовите си услуги в град Пловдив и региона.

Топ цена за Асфалтиране на двор

Цените, които можем да ви предложим за услугата асфалтиране на двор са изключително конкурентни за Пловдив и региона. Нашия дългогодишен опит ни нареди сред най-надеждните фирми за асфалтиране в Пловдив. Преди да започнем работа по обект, винаги стартираме с извършване на безплатен оглед, благодарение на който се запознаваме от първо лице с обекта. Проверяваме състоянието на настилката, решаваме какъв тип асфалтиране ще приложим, уточняваме всички малки и големи детайли свързани с бъдещата работа, даваме нашите професионални съвети и препоръки при нужда. След, като се запознаем на сто процента с обекта, преминаваме към същинската работа. Ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-високо качество, спазвайки всички технологични изисквания, опитвайки се да вземем предвид всички желания на клиента. При необходимост можем да ви съдействаме с декориране, озеленяване на двора, подмяна на шахти и редене на тротоарни плочки, унипаваж и бордюри.  Свържете се с нас и се наредете сред многобройните доволни клиенти.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на двор?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на двор, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот.

Асфалт или Бетон да избера ?

В сравнение с бетона, асфалта предлага:

  • по-добро сцепление
  • по-лесна поддръжка
  • позволява ремонти и корекции в пъти по-евтино и бързо
  • в зависимост от случаите и по-добра визия
  • полага се по-бързо
  • в повечето случаи излиза по-евтино
  • Бетона се препоръчва, когато няма здрава основа, а се очаква много голямо натоварване, но тези случаи са рядкост при изграждането на алея