Асфалтиране на големи площи

АСФАЛТИРАНЕ НА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ В ПЛОВДИВ
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Редом с всички услуги свързани с полагане на асфалтова настилка, които предлагаме, нашите клиенти могат да се възползват и от най-мащабната сред тях – асфалтиране на големи площи. Без значение какво ще бъде предназначението на вашия обект, екипът ни ще се справи безпроблемно с него. Разполагаме с дългогодишен опит в полагането на асфалтови настилки и редица успешно завършени обекти зад гърба си. Всички асфалтови дейности се извършват под нашия строг надзор и отговарят на всички изисквания за безопасност.

Топ цени за Асфалтиране на големи площи

Компанията ни има щастието да притежава цялото необходимо оборудване за извършване на услугите, свързани с асфалтиране. Това ни поставя в уникална позиция, правейки ни много конкурентоспособни. От друга страна ни дава възможността да ви предложим много достъпни цени и да сме на линия, когато имате нужда от нас. Процеса на асфалтиране на големи площи се състои от няколко основни етапа: стартираме със задължителен безплатен оглед, по време на който уточняваме всички детайли, след което пристъпваме към подготовка на терена, изсипваме и уплътняваме основата, проверяваме плътността, полагаме самия асфалт и финализираме с уплътняване и заглаждане на новата асфалтова настилка.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на големи площи?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на големи площи, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот.