Асфалтиране на алеи

АСФАЛТИРАНЕ НА АЛЕИ В ПЛОВДИВ
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Повечето алеи се изграждат заедно с жилищните кооперации и къщи, но с течение на времето и лошите атмосферни влияния, те вече не са това, което са били. Вече разрушени, събиращи прах и вода, те нарушават целостта на вашите автомобили и причиняват дискомфорт на пешеходците с всеки изминал ден. Възползвайте се от нашата висококачествена услуга свързана с асфалтиране на алеи и подобрете естетическия вид на вашия квартал или имот. Екипът ни е изграден от специалисти с богат опит в полагането на асфалтови настилки. Предлагаме услугите си на територията на град Пловдив и региона. В процеса на нашата работа ние спазваме строго определени правила, работим изцяло законово, съобразено с всички нормативни уредби и успяхме да внедрим уникална система за контрол на качеството и производството.

Топ цена за Асфалтиране на алеи

След, като се свържете с нашия екип, той ще дойде на място, ще направи задължителен безплатен оглед на обекта, ще изчисли необходимите материали и ще ви даде топ цена за услугата асфалтиране на алеи. След, като уточним всички детайли, стартираме процеса с подготовка на терена, като изсипваме и уплътняваме основата, проверяваме плътността и полагаме асфалтовата смес. След асфалтополагането, можем да ви съдействаме с декориране на екстериора, посредством озеленяване, подмяна на стари капаци на шахти, редене на унипаваж и други. Станете и вие част от многобройните ни доволни клиенти.

ГАЛЕРИЯ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва услугата Асфалтиране на алеи?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на алеи, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалтиране - плюсове

Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот.

Асфалт или Бетон да избера ?

В сравнение с бетона, асфалта предлага:

  • по-добро сцепление
  • по-лесна поддръжка
  • позволява ремонти и корекции в пъти по-евтино и бързо
  • в зависимост от случаите и по-добра визия
  • полага се по-бързо
  • в повечето случаи излиза по-евтино
  • Бетона се препоръчва, когато няма здрава основа, а се очаква много голямо натоварване, но тези случаи са рядкост при изграждането на алея